Korouoma Ice Fest
4.3 - 7.3.2022

Tapahtuma info

Yhteenveto

Kuopion kiipeilyseura järjestää perinteidensä mukaisen kiipeilyreissun Korouoman jäille. Korouoman rotkolaaksossa on tämän maan runsain jääputousvalikoima, josta löytyy jokaiselle taitotasolle kiivettävää.

Korouoman suosituimmat putoukset.pdf

Tapahtuma on avoin kaikille, niin ensimmäistä kertaa jääkiipeilyä kokeilemaan tuleville, kuin kokeneille jääliidikonkareille. Mukaan voi myös yhtä hyvin lähteä ilman kiipeilyllisiä tavoitteita, viihtymään hauskassa seurassa, nauttimaan esimerkiksi lumikenkäilystä kauniissa Korouoman rotkolaakson luonnonpuistossa. Useimmille putouksille lähestyminen on helppoa valmiiden polkujen ansiosta.

Korouoman luonnonpuisto.pdf

Tarkoitus on lähteä reissuun perjantai-iltana arkikiireiden jälkeen ja ajella majoituspaikkaan yöpymään ja kiipeilyille on varattu kaksi täyttä päivää lauantai ja sunnuntai. Maanantaiaamuna pitkään nukuttua ja kiireettömästi pakkailtua on mukava lähteä virkeänä ajelemaan valoisan aikana takaisin Kuopioon. Iltaohjelmiksi majoituspaikassa saunomisen ja yleisen yhdessäviihtymisen lisäksi on kehitteillä kiipeilyaiheisia kuvaesityksiä. Toivottavasti saamme aikataulut järjestymään siten, että pääsemme nauttimaan vuoristo-opaskoulutettavan ex-kuopiolaisen Samuli Pekkasen henkeäsalpaavan komeita kuvia sisältävästä “Savosta Samonixiin” kuvaesityksestä.

Lähde siis mukaan aloittamaan vuosi 2022 kivalla tapahtumalla jota muistellaan ilolla vielä pitkään!

Mitä me tarjoamme

Kohtuuhintaisen majoitusmahdollisuuden, edulliseksi neuvotellun varustevuokrausmahdollisuuden ja iloista kiipeilyseuraa, jossa enemmän jäätä kiivenneet neuvovat vähemmän kiivenneitä.

Mitä me odotamme sinulta

Osallistut tapahtumaan vain täysin terveenä, järjestät kyytisi omatoimisesti (tavoitteena suosia kimppakyytejä) ja pärjäät tapahtuman ajan omine ruokineen ja juomineen sekä lämpimine vaatteineen jne.

Majoitus

Majoitus sijaitsee Wanhassa Auttissa, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Saukkovaaran parkkipaikalta. Majoituksessa on keittiö ja sauna, joita voimme käyttää. Ota mukaan lakanat, koska ne eivät kuulu majoituksen hintaan.

Camping Wanha Autti
Koulunmutka 19
97655 AUTTI

Hinnasto

50 euroa/henkilö/viikonloppu 4.3 – 7.3.2022.

Hinta sisältää majoituksen Wanha Autti Campingissä sisältäen saunan käytön.

Ensikertalaisena Korouomalla

Välinevuokraus

Hyvä olla matkassa mukana

Sinulla tulisi olla mukana